کمبود گل، قیمت گل تازه زعفران را افزایش داد (۲۳ مهر ۱۴۰۴) | کاهش قیمت نگین زعفران دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی ملزم به کاهش ۲۰ درصدی مصرف گاز شدند افت شدید بورس در آخرین روز کاری هفته | ازدست‌رفتن کانال ۳ میلیونی (۲۳ مهر ۱۴۰۴) فرصت نهایی بهره‌مندی از حداکثر بخشودگی جرائم مالیاتی تا پایان مهرماه در خراسان رضوی مرغ در مشهد رسماً گران شد، اما ارزان‌تر از قیمت مصوب دولتی | یک مسئول در جهاد کشاورزی استان: کمبود مرغ در بازار نداریم دستورالعمل جدید بخشودگی جرائم مالیاتی ابلاغ شد (۲۳ مهرماه ۱۴۰۴) + جزئیات ثبت رکورد جهش ۱۲ درصدی فروش ماهانه شرکت‌های بورسی (۲۳ مهر ۱۴۰۴) ویدئو | اعتبار کالابرگ در آبان‌ماه ۱۴۰۴ تغییر می‌کند؟ سود ۱۰۰ میلیاردی فروشندگان لبوبو تقلبی در ایران قیمت دلار در مشهد چند شد؟ (۲۳ مهر ۱۴۰۴) آیا صعود طلای جهانی ادامه خواهد داشت؟ | هشدار تحلیلگران درباره احتمال اصلاح موقت طرح دولت برای اصلاح قیمت بنزین چیست؟ یارانه چند نفر از ابتدای سال تاکنون حذف شده است؟ (۲۳ مهر ۱۴۰۴) تکلیف نیرو‌های شرکتی و قراردادی تا یک ماه آینده مشخص می‌شود (۲۳ مهرماه ۱۴۰۴) آخرین وضعیت تغییرات احتمالی قیمت بنزین (۲۳ مهرماه ۱۴۰۴) بررسی نرخ امروز طلا در مشهد (۲۳ مهر ۱۴۰۴) | تلاش طلا برای ماندن در سطوح بالا، با اهرم اونس جهانی نشانه‌های بازگشت اعتماد و ورود نقدینگی جدید به بازار سرمایه | شروط تداوم روند صعودی بورس قیمت امروز اونس طلا اعلام شد (۲۳ مهر ۱۴۰۴) | طلای جهانی در انتظار ثبت رکوردی باورنکردنی تداوم کاهش نرخ دینار عراق در بازار آزاد مشهد | لیر ترکیه، ریال سعودی و دینار کویت چند؟ (۲۳ مهر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۳ مهر ۱۴۰۴) | گلابی ۴۰ تا ۱۰۰ هزار تومان احتیاط و انتظار، دو رفتار فعلی بازار خودرو (۲۳ مهر ۱۴۰۴) قیمت جدید گوشت فردا (چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴) اعلام می‌شود پیش‌بینی بورس چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۴ همه چیز در مورد ال ۹۰ ایرانی | با ویژگی‌ها و امکانات پارس نوآ بیشتر آشنا شوید + عکس و فیلم قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۲۲ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو غرق در بلاتکلیفی + جدول قیمت امروز گل تازه زعفران در مناطق مختلف خراسان رضوی افزایش یافت (۲۲ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

روز‌های نوسانی بورس تا چه زمانی ادامه دارد؟ | سهامداران فعلا معامله نکنند (آذر ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۸۹۲۴۵
  • ۰۲ آذر ۱۴۰۰ - ۲۳:۳۹
روز‌های نوسانی بورس تا چه زمانی ادامه دارد؟ | سهامداران فعلا معامله نکنند (آذر ۱۴۰۰)
بازار سهام روزهای نوسانی را پشت سر می‌گذارد. شاخص کل تحت تاثیر اخبار مثبت و یا منفی است و رشد ادامه‌دار و جدی در بازار شاهد نیستیم.

به گزارش شهرآرانیوز، بازار سهام روزهای نوسانی را پشت سر می‌گذارد. شاخص کل تحت تاثیر اخبار مثبت و یا منفی است و رشد ادامه‌دار و جدی در بازار شاهد نیستیم. مسئله‌ای که کارشناسان در آن اتفاق نظر دارند عدم وجود نقدینگی، بی‌اعتمادی و سیاست‌های مبهم دولت در بازار سهام است.

محمد خیری، کارشناس بازار سهام گفت: بازار همچنان از عدم وجود نقدینگی رنج می‌برد و سهم‌ها نوسانی هستند. سهم‌ها در کف قیمتی جمع می‌شوند و در سقف به فروش می‌رسند.

وی افزود: بورس فعلا در اولویت دولت نیست و وضعیت بازار ناامیدکننده و آینده مبهم است. اگر چه وضعیت شرکت‌های بزرگ خوب است اما قیمت‌ها در یک بازه مدام نوسان می‌کنند. در چنین شرایطی نباید خرید و فروش کرد و صبر لازم است.

خیری گفت: اتفاقی که برای بازار سهام و به خصوص فرابورس اذیت‌کننده است تصمیم‌گیری‌های غیرکارشناسی و دستکاری‌های قیمتی است. خیلی از سهم‌ها بسته و بدون هیچ اتفاقی مجدد باز می‌شوند. این موضوع بی‌اعتمادی و نارضایتی‌ را در بازار تشدید کرده است.

بازار پتانسیل رشد دارد اما…

نوید قدوسی، کارشناس بازار سهام  گفت: در حال حاضر نرخ سود بین بانکی به بازار سهام فشار می‌آورد. این موضوع دو سیگنال برای بازار سهام دارد. در این حالت به عنوان یک بازار رقیب بازدهی در بازارهایی با درآمد ثابت تقویت می‌شود. دوم اینکه نشان می‌دهد دولت به دنبال استقراض برای تامین مالی کسری بودجه است.

وی ادامه داد: در این شرایط انتظارات تورمی نسبت به چیزی که در حالت تامین مالی تورمی کسری بودجه وجود داشته باشد، کمی کمتر می‌شود. این یک سیگنال منفی برای بازار سهام است. چرا که هر چقدر انتظارات تورمی کاهش پیدا کند رشد نرخ ارز محدودتر می‌شود و انگیزه تبدیل شبه‌پول به پول کمتر شده و این موضوع به بورس فشار می‌آورد.

قدوسی اظهار کرد: بازار پتانسیل رشد دارد. اگر بخواهیم شرکت‌ها را از لحاظ ارزندگی مورد ارزیابی قرار دهیم وضعیت سودآوری شرکت‌ها خوب است. نسبت‌های P/E بالا نبوده و نزدیک به میانگین بلندمدت خود است. بر این اساس می‌توان گفت بازار پتانسیل سرمایه‌گذاری دارد.

این کارشناس بازار سهام تصریح کرد: سیاست‌های نامشخص دولت در بحث قیمت‌گذاری محصولات و نهاده‌ها و تخصیص ارز ترجیحی برای برخی از صنایع سطح ریسک در بازار را افزایش داده و جذابیت سرمایه‌گذاری در بوس را کاهش می‌دهد..

قدوسی گفت: اگر این موارد تعیین‌تکلیف شود و بازار موضع دولت را در خصوص متغییرهای مهم برای بازار بداند، می‌تواند مسیر بهتری را در پیش گیرد. در میان‌مدت نیز به شرطی که در مذاکرات سیاسی پیشرفت معناداری اتفاق نیفتد روند افزایشی نرخ ارز ادامه‌دار خواهد بود. این موضوع بازدهی مناسب بورس در میان‌مدت را در پی خواهد داشت.اثر خود را در بازار به این شکل می گذارد که بازار بورس هم بازدهی مناسبی در میان مدت خواهد داشت.

این کارشناس خاطرنشان کرد: اگر نرخ ارز در بازار آزاد به هر دلیلی پایین نیاید و یا افزایش پیدا کند انتظار می‌رود این گپ به سمت پایین حرکت کند که خب این موضوع کم‌سابقه است. اما اگر نرخ ارز نیمایی اتفاق بیفتد قطعا پتانسیل دیگری برای بازار خواهد بود.

منبع: تجارت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->